Zte Blade 5 nuk rivendoset në cilësimet e fabrikës. Bëni një rivendosje të fortë ZTE: kthehuni në cilësimet e fabrikës

 1. Metoda 1 Hard Reset ZTE Skate
 2. Metoda 2
 3. Metoda 3
 4. ZTE Blade L110 rivendoset me menunë kineze
 5. Rivendosja e fortë e ZTE Blade L110
 6. Rimëkëmbjes së sistemit Android
 7. Kodi i telefonit
 8. ClockworkMod
 9. Rivendosja e Sistemit Standard
 10. Bëni një rivendosje të fortë ZTE nëpërmjet menysë e konfigurimit
 11. Bëni një rivendosje të fortë me butonat ZTE
 12. Hard Reset Hardware:
 13. Hard Reset me kodin:

Ekzekutimi i funksionit Rivendosja e vështirë përfshin një rivendosje të plotë të të gjitha cilësimeve dhe kthimin e telefonit në gjendjen e tij "virgjërore". dmth pas një reboot, të gjitha të dhënat (kontaktet, programet, mesazhet, etj.) do të fshihen përgjithmonë dhe telefoni do të kthejë cilësimet e fabrikës. Në të njëjtën kohë, të dhënat e ruajtura në kartën e kujtesës dhe në kartën SIM nuk fshihen.

Para se të luani për ZTE Skate Hard Reset, sigurohuni që të kryeni mbrapa të dhënave.

Ekzistojnë disa mënyra për të kryer një rivendosje të vështirë.

Metoda 1 Hard Reset ZTE Skate

Mënyra më e lehtë është të klikoni "Home" (Home) - "Settings" (Settings) - "Privacy" (Privacy) - "Factory rivendosja e të dhënave "(Reset në cilësimet e fabrikës) -" Reset phone "(Reset phone) -" Fshirni gjithçka "(Fshij gjithçka). Për fat të keq, nëse ka gabimet e sistemit Kjo metodë nuk është gjithmonë e mundur të përdoret.

Metoda 2

Duhet të aktivizoni telefonin pa një kartë SIM. Zgjidhni "Thirrje emergjente", pastaj thirrni: * 983 * 987 # - konfirmoni "Erase everything". Pas rihapjes, cilësimet origjinale do të rikthehen. Në këtë mënyrë Përshtatet me modelet më të ZTE.

Metoda 3

Ju mund të kandidoni në ZTE Skate Hard Reset me duke përdorur CWM Rimëkëmbjes. Load CWM (Shtypni "Home" + "Up" + "On" dhe mbajeni për 2-3 sekonda) - zgjidhni " fshij të dhënat / rivendosja e fabrikës "- konfirmoni duke përdorur butonin" mbrapa ", zgjidhni" Po - fshini të gjitha të dhënat "dhe konfirmoni përsëri fshirjen. Pas rihapjes, pjesët e të dhënave dhe cache në kujtesën e brendshme të telefonit do të pastrohen. Të gjitha përmbajtjet do të fshihen gjithashtu. dosjen e sistemit android_secure në kartën e kujtesës dhe sd-ext ndarje.

Sa për backup të të dhënave, ka edhe disa opsione këtu. Ndonjëherë nuk është e nevojshme të përdoren programe speciale për të rikuperuar të dhënat. Mjafton që të vendosni një shenjë përpara "artikullit të ruajtjes së të dhënave" në parametrat e privatësisë dhe duhet të keni një lidhje aktive në internet. Të gjitha informatat do të ruhen në serverin e Google. Ju mund t'i riktheni kontaktet, letrat duke sinkronizuar telefonin me llogaritë tuaja në Google. Aplikacionet mund të rikthehen duke përdorur Google Market. Shko në Tregun e Google - klikoni në "menynë" - zgjidhni "aplikacionet e mia" - klikoni në butonin "të gjithë" - shkarkoni aplikacionet e nevojshme.

Për të bërë kopje rezervë mund dhe duke ngarkuar Rimëkëmbjes CWM . Hapni "backup & restore" - "backup" - konfirmoni. Pas krijimit të kopjes, dilni duke përdorur sistemin e reboot tani (reboot) opsion. Pas procedurës, një kartelë me të dhëna të ruajtura do të shfaqet në kartën SD. Nëse ka pasur një dëshirë për ta riemëruar atë, atëherë personazhet ruse, si dhe hapësira në titull nuk duhet të jenë.

Rivendosja nga një rezervë gjithashtu nuk është e vështirë. Shkarkoni CWM - zgjidhni "Backup & restore" - "rivendosni" - zgjidhni një rezervë - konfirmoni - dilni me ndihmën e "Reboot system now".

Një shembull i kryerjes së një rivendosje të fortë në skate ZTE mund të shihet në këtë video.

Më shumë gjasa, ju tashmë e dini se si të bëni një rivendosje të vështirë Pajisje Android . Megjithatë, mund të lindin probleme në telefonin inteligjent ZTE Blade L110, pra menyja e rikuperimit kinez.


Versioni kinez i smartfonëve të ZTE Blade L110 ka një meny të rimëkëmbjes kineze dhe shumë njerëz mund të ngatërrohen nga kjo. Në këtë artikull do të shohim se si ta bëjnë ZTE Blade L110 të rivendosin cilësimet me menunë kineze, dhe gjithashtu kujtojmë se si rivendosja e vështirë kryhet në versionin ndërkombëtar pajisje të lëvizshme me menunë e shërimit anglez.

Cilado qoftë versioni i telefonit inteligjent ZTE Blade L110, rivendosja e cilësimeve plotësisht fshihet memorie e brendshme pajisje. Duhet të ruani skedarë të rëndësishëm para se të bëni një rivendosje të vështirë.

Nëse jeni gati, atëherë shkoni në udhëzues hap pas hapi për të rivendosur cilësimet në ZTE Blade L110.

ZTE Blade L110 rivendoset me menunë kineze

Le të fillojmë me mënyrën atipike të rivendosjes së vështirë - rivendoset përmes mënyrës së rimëkëmbjes kineze.

Le të fillojmë me mënyrën atipike të rivendosjes së vështirë - rivendoset përmes mënyrës së rimëkëmbjes kineze

Kjo është e gjitha! Filloi procesi i rivendosjes së ZTE Blade L110. Ju mund ta vendosni telefonin në tavolinë dhe të prisni derisa të përfundojë rivendosja e vështirë. Duhen disa minuta.

Rivendosja e fortë e ZTE Blade L110

Nëse metoda e parë nuk ndihmon, atëherë mund të provoni udhëzimet standarde për rivendosjen e parametrave të çdo pajisjeje Android.


Nëse metoda e parë nuk ndihmon, atëherë mund të provoni udhëzimet standarde për rivendosjen e parametrave të çdo pajisjeje Android

Çdo gjë! Rivendosja e ZTE Blade L110 është e plotë! Mos kini frikë menu kineze shërim. Smartphone ZTE Blade L110 ofron dy mënyra për të kryer një rivendosje të vështirë. Ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri.

Shpesh teknikë dështon. Më shpesh, arsyeja nuk qëndron në "hardware", por në vetë pajisjen. Arsyet për këtë mund të jenë krejtësisht të ndryshme: fshirje aksidentale fotografi të sistemit , infeksion virusi ose gabime të shpeshta kritike.

Në mënyrë që të mos reflash sistemin operativ të telefonit, ju mund të aplikoni të ashtuquajturat Reset Hard ose reset në cilësimet e fabrikës. Pas kësaj, të gjitha dosjet e dëmtuara ose të humbura do të restaurohen.

Secili telefon fillimisht është i ngulitur në softuer, duke i dhënë mundësinë rihapjes së cilësimeve të përdoruesit në pamjen e tyre origjinale. Në këtë rast, përgatituni që të gjitha të dhënat të fshihen nga telefoni juaj ZTE: foto, video, audio dhe madje edhe kontakte (nëse ato janë të ruajtura në kujtesën e telefonit). Të dhënat e ruajtura në kartën SIM dhe kartën e kujtesës të integruar do të mbeten të paprekura.

Prandaj, mos harroni të mbështetni informacionin e ruajtur në telefonin tuaj. Kjo mund të bëhet si nga vetë pajisja ashtu edhe nga lidhja me një kompjuter.

Ndryshe nga ndezja, rivendosja e cilësimeve të routerit ZTE është absolutisht i sigurt dhe nuk do të konsiderohet si softuer i piraterisë nëse vendosni papritur të ktheni pajisjen e dëmtuar nën garanci.

Ka disa mënyra për të rivendosur telefonin tuaj në cilësimet e fabrikës. Varësisht nga arsyeja për vendimin tuaj: dështimi i ZTE-së ose si një masë parandaluese, kjo apo ajo metoda mund të mos funksionojë. Konsideroni më të njohurit.

Rimëkëmbjes së sistemit Android

Çdo telefon ZTE që po kandidon sistem operativ Android mund të kthehet cilësimet fillestare duke përdorur metodën universale. Për ta bërë këtë, bateria e pajisjes duhet të ngarkohet me të paktën 30%. Pas kësaj bëni sa vijon:

 1. fikni fuqinë e pajisjes suaj;
 2. mbani kombinimin e mëposhtëm në të njëjtën kohë: on / off, vëllimi lart;
 3. Një ekran shfaqet me ikonën e Android, një listë të komandave në dispozicion, informacion rreth telefonit tuaj ZTE (versioni i firmuerit);
 4. lista kontrollohet nga çelësat e zvogëlimit dhe rritjes së volumit, konfirmoni zgjedhjen - butonin e energjisë;
 5. shkoni poshtë listës dhe zgjidhni "fshij të dhënat / rivendosjen e fabrikës" - rivendosjen e plotë në cilësimet e fabrikës;
 6. konfirmoni veprimin, prisni që operacioni të përfundojë;
 7. zgjidhni vijën e parë nga lista "reboot system now".

Pas kësaj, telefoni do të riniset dhe të gjitha parametrat do të rivendosen në cilësimet e fabrikës.

Kodi i telefonit

Nëse metoda e mëparshme nuk funksionon ose nuk ka shërim për ndonjë arsye në telefon (kjo mund të jetë për shkak të një virusi ose instalimi rrënjësor), atëherë përdorni metodën e mëposhtme për të rivendosur parametrat e fabrikës së ZTE:

 1. hiqni kartën SIM nga pajisja (nëse keni një);
 2. pastaj nisni dritaren e formimit dhe shtypni "thirrjen emergjente";
 3. Futni komandën e mëposhtme: * 983 * 987 #;
 4. pasi pajisja do t'ju kërkojë leje për të largimi i plotë të dhëna (të fshirë gjithçka);
 5. konfirmoni synimet tuaja dhe prisni që operacioni të përfundojë.

ClockworkMod

Kjo metodë kërkon që një shërbim i palës së tretë të rivendosë të dhënat e telefonit në standarte të fabrikës. Rimëkëmbjes ClockworkMod . Është shpërndarë krejtësisht pa pagesë, dhe ju mund ta shkarkoni nga dyqani i aplikacionit Android Android.

Nga karakteristikat e tij funksionale, ClockworkMod Recovery është e ngjashme me atë të integruar Sistemi i Android Rimëkëmbjes, por ka disa përparësi. Për shembull, aftësia për të kopjuar të dhëna në një kartë SD dhe për të drejtuar shpërndarjen e firmuerit në mënyrë të sigurt.

Për shembull, aftësia për të kopjuar të dhëna në një kartë SD dhe për të drejtuar shpërndarjen e firmuerit në mënyrë të sigurt

Pas instalimit, është automatikisht programi bazë për shërim dhe fillon në të njëjtën mënyrë: duke përdorur volumin lart dhe tastet e ndezjes / fikjes së telefonit.

Rivendosja e Sistemit Standard

Kjo metodë është e përshtatshme vetëm nëse pajisja është duke punuar.

 1. shkoni te menuja e cilësimeve të androidit;
 2. lëvizni nëpër listë dhe gjeni vijën "reset dhe rivendosni të dhënat"
 3. Do të ketë dy opsione të Azhurnimit të Rëndësishëm: Resetimi dhe fshirja e tërësishme e të gjitha certifikatave DRM;
 4. këtu mund të vendosni rezervë të të dhënave, kjo do të kërkojë llogari google;
 5. Pasi të ndryshoni parametrat e nevojshëm, zgjidhni shërim të plotë të dhënat dhe të presin deri në fund të procedurës.

shkoni te menuja e cilësimeve të androidit;  lëvizni nëpër listë dhe gjeni vijën reset dhe rivendosni të dhënat  Do të ketë dy opsione të Azhurnimit të Rëndësishëm: Resetimi dhe fshirja e tërësishme e të gjitha certifikatave DRM;  këtu mund të vendosni rezervë të të dhënave, kjo do të kërkojë  llogari  google;  Pasi të ndryshoni parametrat e nevojshëm, zgjidhni  shërim të plotë  të dhënat dhe të presin deri në fund të procedurës

Siç mund ta shihni, rivendosja e cilësimeve në cilësimet e fabrikës është mjaft e thjeshtë për çdo model telefoni ZTE. Shumica e përdoruesve do të ndihmohen nga metoda e parë, si për ato më të përparuara, rekomandohet të shkarkoni një aplikacion special për rikthimin e palëve të treta.


Gjetur një typo? Theksoni tekstin dhe shtypni Ctrl + Enter

Nëse gjeni se telefoni inteligjent ZTE filloi të mbyllet shpesh, të punojë ngadalë, të rifillojë vetë, aplikacionet nuk do të hapen, dhe kështu me radhë, mundohuni të bëni një rivendosje të vështirë ZTE për të ndrequr gabimet e softuerit.

Gjithashtu ZTE reset vështirë është përdorur në ato raste, nëse ju harroni çelës grafik ose fjalëkalim nga një smartphone. Rekomandohet gjithashtu të kryeni një rivendosje të vështirë ZTE përpara se të shitet një smartphone. Kështu, fshini të gjitha dosjet personale në smartphone dhe ata nuk do të marrin pronarin e ri.

Tani le të zbulojmë se si ta bëjmë një ZTE të fuqishëm të rivendosur.

Së pari, nëse keni ndonjë gabim në funksionimin e telefonit inteligjent ZTE, ia vlen të provoni vetëm ta rifilloni atë. Për ta bërë këtë, klikoni butonin Enable dhe zgjidhni opsionin "Turn off". Nëse telefoni inteligjent ngrihet dhe nuk i përgjigjet përgjimit tuaj në ekran, shtypni butonin e energjisë për 10 sekonda. Pas një mbylljeje të plotë, hiqeni baterinë për disa sekonda dhe rifuteni atë. Aktivizo telefonin e mençur. Nëse problemi juaj nuk zgjidhet, ju duhet të bëni një rivendosje të fortë ZTE.


Bëni një rivendosje të fortë ZTE nëpërmjet menysë e konfigurimit

Pra, nëse provove të gjitha mënyrat për të rregulluar gabimin program , dhe asgjë nuk ndihmon, përpiquni të bëni një rivendosje të fortë ZTE.

Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa:

 1. Hapni ekranin kryesor të telefonit të mençur dhe shtypni butonin e menusë.
 2. Tjetër, shkoni te Settings - Restore dhe reset.
 3. Në pjesën e poshtme të faqes do të gjeni vijën "Reset data". Klikoni mbi të dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Bëni një rivendosje të fortë me butonat ZTE

Nëse telefoni juaj i mençur është i ngrirë ose nuk ndizet, mund të bëni një rivendosje të fortë ZTE përmes një regjimi të veçantë të rimëkëmbjes.

Nëse telefoni juaj i mençur është i ngrirë ose nuk ndizet, mund të bëni një rivendosje të fortë ZTE përmes një regjimi të veçantë të rimëkëmbjes

Siç mund ta shihni, duke bërë një rivendosje të vështirë ZTE nuk është e vështirë, por ju duhet të ndiqni me kujdes udhëzimet.

ZTE BLADE ju lejon të rivendosni parametrat në cilësimet e fabrikës.

Hard Reset Hardware:

 1. Fikni pajisjen tuaj.
 2. Për dhjetë sekonda, mbajeni kombinimin e tre çelësave "shtëpi" + "vëllim lart" + "fuqi". Më pas, duhet të futeni në menynë e sistemit të pajisjes.
 3. Duke përdorur butonat e volumit, zgjidhni butonin Wipe / Factory Setting në menunë e rikuperimit dhe konfirmoni përzgjedhjen.
 4. Në menynë që hapet, zgjidhni Po-fshini të gjitha të dhënat. Pas kësaj, të dhënat do të rivendosen.
 5. Për të përfunduar procesin, zgjidhni artikullin Reboot në menynë fillestare.

Hard Reset (2):

Për të shkarkuar telefonin, ZTE Blad përdori një kombinim të tastit "Kthehu" për të rivendosur sistemin (ky është një buton me një shigjetë lart) + vëllim plus dhe ndizni. Butonat mbajnë rreth 5-10 sekonda. Tjetra, duke përdorur butonat e volumit, zgjidhni ku të ngarkoni (zakonisht vija më e gjatë) dhe klikoni mbi butonin me shigjetën, dmth. Kthehu dhe të gjitha android rindez dhe kthehet në parametrat e fabrikës.

Hard Reset me kodin:

Përzgjidhni thirrjet e urgjencës dhe lidhni * 983 * 987 #
Për pyetjen "Fshi gjithçka" - ne përgjigjem - "fshi" dhe presim)

Gjetur një typo?