Varieteteve të enigmave metalike

Puzzles metalike befasojnë me larminë, kompleksitetin dhe dizajnin e tyre, kështu që nuk është për t'u habitur pse është kaq e vështirë për një blerës të papërgatitur të zgjedhë diçka interesante.

Puzzles hekuri - një mashtrim i fortë për një mendje të fortë. Kjo është mënyra se si ju mund ta karakterizoni shkurtimisht këtë lloj argëtimi. Këto telashe na njihen që nga fëmijëria, e vetmja gjë që me kalimin e kohës janë bërë më shumë, ato janë bërë më të mira dhe më të larmishme. Në shumicën e dyqaneve, enigmat metalike ndahen në gize, tela dhe kaçurrela. metal enigmat blejnë në Kiev është e lehtë në kohën tonë, ato janë pothuajse kudo.
Lojërat e hedhura kanë pamjen më tërheqëse. Ata morën emrin e tyre nga teknika: zakonisht enigma të tilla kanë forma komplekse me shumë modele që mund të krijohen vetëm duke hedhur metal.
Në shumicën e dyqaneve në internet mund të gjeni një seri enigmash të hedhura që saktësisht kopjojnë markën e njohur japoneze Cast Puzzle nga Hanayama. Duhet të theksohet këtu se kopja nuk është më e keqe se origjinali, por është më e lirë për shkak të asaj që po bëhet në Kinë. Puzzles të tilla hekuri (dhe për të qenë më të sakta, bronzi ose silumini) duken shumë të këndshme, kështu që ato shpesh blihen si dhuratë.
Puzzles hekuri - një mashtrim i fortë për një mendje të fortë
Puzzles teli në pamjen e tyre u ngjajnë thonjve të përkulur, grepave dhe unazave të bëra prej teli të ngurtë. Lodra të tilla shpesh blihen për dhurata për djem, kolegë dhe fëmijë. Detyra e të gjitha këtyre lojërave intelektuale është e njëjtë - të ndani pjesët, dhe pastaj t'i lidhni ato përsëri. Ndoshta për disa duket se këto enigma janë të lehta për t'u thyer, ose për t'i goditur ato duke i rregulluar ato - më besoni, nuk do të funksionojë. Produkte të bëra nga çeliku të ngurta, kështu që zgjidhja e enigmave të tilla duhet të mbështetet vetëm në mendjen tuaj.

Puzzles kaçurrela metalike - me të vërtetë një gjë unike! Ashtu si në tela zamorochkah, nga grepa abstrakte dhe curls marrë objekte mjaft të njohura dhe figura të kafshëve. Detyra është e njëjtë - të lëshoni unazën ose lakin, dhe pastaj ta ktheni atë në vendin e vet. Sidoqoftë, enigma të tilla metalike, përveç destinacionit të drejtpërdrejtë, mund të jenë gjithashtu xhingla të bukura, të cilat shpesh blihen për një dhuratë ose për një koleksion.

Siç mund ta shihni, nëse nuk merrni parasysh enigma të ndryshme metalike, të tilla si një neocube ose një enigmë 3D, enigmat metalike nga teli vetëm mund të llogariten për rreth 100 lloje.
Bleni enigma metalike - do të thotë të bësh dhurata të mrekullueshme për fëmijë dhe të rritur që do të kënaqen me syrin, dhe dorën dhe trurin. Puzzles hekuri janë të qetë, të këndshëm për prekjen dhe shumë të qëndrueshëm. Blerja e tyre, nuk mund të kesh frikë se do të prishen ditën tjetër. Truket komplekse të hedhura jo vetëm që do të ndihmojnë për të dekoruar kohën e lirë, por gjithashtu bëhen një ekspozitë e mirë në raftin e çdo koleksionisti.