Si të lani një kapak bejsbolli

  1. Si të lani një kapak
  2. Çfarë të mos bëjmë
  3. Si të rritet jeta e shërbimit të kapakut

Ju nuk mund të lani një kapak në një makinë shkrimi. Këtu kemi nevojë për një qasje të veçantë dhe disa truket.

Gjërat e preferuara bëhen të padobishme më shpejt se të tjerët. Kjo është një nga padrejtësitë universale. shkronja kapitale larje më e vështirë se të tjerët, por nuk nxitojnë për të dërguar kapelat e pista në kutinë e mbeturinave. Layfhaker do të tregojë se si t'i japë një kapak baseball një shans të dytë.

Si të lani një kapak

Thith kapak bejsbolli në të ngrohtë (jo të nxehtë!) Uji. Shtoni një lugë detergjenti për larje ose një gjysmë kapaku për pastrimin e njollës.

Nëse ka vende shumë të pista në kapak, fshijini ato me një mbartës njollash duke përdorur një furçë dhëmbësh të panevojshëm. Në vende me një model dhe në shtresat e përdorin furçën më me kujdes.

Në vende me një model dhe në shtresat e përdorin furçën më me kujdes

Lëreni kapakun e bejsbollit të thith. Nëse pas disa orësh njollat ​​nuk zhduken, fshijini ato përsëri me një mbartës të njollës.

Pastrojeni kapakun në ujë të freskët. Tani mbetet për të tharë kapelën.

Mbylle një peshqir mbi kafe mund, të vënë në një kapak baseball lagur. Nëse keni nevojë për një kapak urgjentisht, thani me një tharëse flokësh në një mënyrë të butë.

Nëse keni nevojë për një kapak urgjentisht, thani me një tharëse flokësh në një mënyrë të butë

Çfarë të mos bëjmë

Edhe nëse nuk ishte e mundur të hiqeshin njollat, nuk vlen të përdoret masa ekstreme. Ata do të përfundojnë kapelën.

  1. Mos e përdorni makinën larëse. Një kazan tjerrje mund të ndihmojë me diktim, por shkumës që formon pas larjes vështirë se mund të vishen jashtë gjatë orëve të ditës.
  2. Mos e lani kapakun e bejsbollit në pjatalarëse. Shumë njerëz të mençur këshillojnë të vënë një kapak në raft për syze: këtu asnjë daulle nuk do të dyshojë. Por edhe nëse vendosni të prishni pajisjet dhe të vendosni detergjentin e larësve në ndarjen e pjatalarëse, pjesa tjetër e lëngut për larjen e enëve do të ngjyrosë kokën jo më keq se zbardhja e zakonshme.

Si të rritet jeta e shërbimit të kapakut

  1. Veshin një kapak bejsbolli vetëm në një kokë të pastër. i palarë flokët Ju mund ta fshehni nën një copë koke, por nuk do të shtojë risi në të, por vetëm do të shkurtojë një moshë tashmë të shkurtër.
  2. Mos e prekni kapakun me duart tuaja. Në duart grumbullohen shumë yndyra dhe papastërtitë.
  3. Mbajeni kapakun në një kabinet të mbyllur me një shall të mbushur brenda. Kjo është e mjaftueshme për të parandaluar kapakun e bejsbollit nga deformimi dhe grumbullimi i pluhurit.

Kujdesuni për gjërat dhe le të shërbejnë sa më gjatë që të jetë e mundur!