Llak VINYLUX javore | Angel bukuri

  1. Përfitimet e VINYLUX
  2. Mekanizmi i veprimit të bojrave VINYLUX
  3. Kush është VINYLUX për të?

Zhvillimi i ri i CND - VINYLUX manikyrin e thonjve është një sintezë unike e teknologjive më moderne dhe të avancuara në botën e bukurisë. Imagjinoni një llak që zbatohet lehtësisht dhe pa probleme, thahen shpejt, pa lënë pa njolla dhe pa lëkura, dhe mbahen në thonjtë për një javë, duke u bërë vetëm më e fortë gjatë ditës. Më parë, dukej e pamundur, por tani një llak i tillë ekziston me të vërtetë.

Përfitimet e VINYLUX

Për shkak të teknologjisë unike të zhvilluar nga laboratorët CND, Veshje VINYLUX ka një numër përparësish:

  • aplikimi i llakut është i lehtë dhe i përshtatshëm, nuk përhapet dhe nuk është i ngjyrosur, që do të thotë se tani ju mund të bëni një manikyr, si në sallon dhe në shtëpi;
  • llak nuk kërkon aplikimin e një shtrese bazë - ajo është përfshirë tashmë në përbërjen e saj Ju kurseni kohë dhe merrni një manikurë cilësore shumë më shpejt se më parë;
  • për të thatë llak nuk ka nevojë të përdoret një llambë ultravjollcë - veshja është e fortë në thonjtë në vetëm 10 minuta;
  • Përbërja unike e llakut lejon që ajo të rrisë forcën e saj nën ndikimin e dritës së diellit, dhe veshja në thonjtë tuaj do të bëhet më e fortë dhe më e fortë pa asnjë përpjekje;
  • Për të hequr llak nuk kërkon formulime të veçanta - ju mund ta hiqni vetë duke përdorur mjetet tuaja të zakonshme;
  • Paleta e ngjyrave VINYLUX me ngjyra përfshin më shumë se 60 hije, disa prej të cilave përkojnë plotësisht me ngjyrat e Shellac. Por kjo nuk është e gjitha - lacquers mund të jenë të përziera për të krijuar nuanca të reja, gjë që e bën shumëllojshmërinë e zgjidhjeve të ngjyrave nga VINYLUX me të vërtetë të pakufizuar.

Mekanizmi i veprimit të bojrave VINYLUX

Aftësitë unike të veshjeve të thonjve VINYLUX janë për shkak të përbërjes së llakut. Komponentët e llakut mund të ndahen në dy grupe kryesore: të parat janë përgjegjës për aderimin e bazës tek keratin e thonjve natyralë, të dyjat janë për paleta ngjyra dhe mundësia e përzierjes së pigmenteve me nuanca të ndryshme. Veshje e aplikuar mbi llak përfshin një grup tjetër të substancave që është përgjegjës për forcimin pasues të bazës së ngjyrave.


Komponentët përgjegjës për aderimin e llak në gozhdë, veprojnë në parimin e kasetë të dyfishtë: ata bashkohen në të njëjtën kohë në keratin, të vendosura në pjatë gozhdë, dhe molekulat e pigment ngjyrë. Por në të njëjtën kohë, vetë pigmenti nuk vjen në kontakt me gozhdën, pasi formula e llakut ju lejon të ndani substancat që formojnë bazën nga substancat që formojnë ngjyrën e veshjes.


Molekulat e ngjyrave të ngjyrave në llak VINYLUX janë mjaft të mëdha, e cila është shumë e rëndësishme për veshjen e kualitetit të lartë dhe të sigurt që nuk dëmton strukturën e thonjve dhe nuk depërton në të. Në mënyrë që të merrni një ngjyrë të re, nuk ka nevojë që vazhdimisht të aplikoni shtresa të nuancave të ndryshme në gozhdë, duke trashur shtresën dhe duke rritur ngarkesën në pllakën e thonjve. Thjesht përzihuni dy ngjyrat në shishe dhe një hije e re dhe unike është e gatshme.Grupi i tretë i komponentëve përgjegjës për forcën e llakut përfshin photoinitiators. Substancat e këtij lloji zakonisht përfshihen në veshjet e projektuara për t'u fiksuar me një llambë ultravjollcë. Por krijuesit e VINYLUX shkuan edhe më tej, dhe rafinuar formulën në mënyrë të tillë që photoinitiators të përgjigjet në rrezet e diellit të zakonshëm. Manikura në procesin e çorapeve po bëhet gjithnjë e më e qëndrueshme dhe gjasat për copëzimin dhe kruajtjen për shkak të kësaj përbërjeje janë minimale.


Prona e dytë e rëndësishme e fitoinitiatorëve është aftësia e tyre për të rezistuar pamjen e një ngjyre të verdhë në sipërfaqen e llakut. Shtresë e lartë e aplikuar mbi llak nuk përmban nitrocelulozë, e cila çon në një yellowness pakëndshme, kështu manikyr tuaj do të duket vetëm e madhe gjatë gjithë javës.

Kush është VINYLUX për të?

Përfaqësuesi kryesor i shqetësimit të CND-së është bërë gra moderne që ndjekin modën dhe gjithmonë përpiqen të jenë në qendër të ngjarjeve. Zakonisht është tipike për ta të ndryshojnë ngjyrat e llak në përputhje me veshjen, situatën dhe madje edhe kohën e ditës. Veshje të gjata për gratë e tilla nuk janë gjithmonë të përshtatshme, kështu që ata preferojnë të pikturojnë thonjtë e tyre jo vetëm në sallon gjatë manikyrës, por edhe në shtëpi. Produktet VINYLUX u japin atyre një mundësi të tillë, sepse ato kombinojnë me sukses cilësinë e llakit profesional dhe komoditetin e kozmetikës në shtëpi. Ju mund të përdorni shërbimin e mbulimit të thonjve me llaqe VINYLUX në sallon bukurie, ose mund të blini hije që ju pëlqen dhe ta përdorni vetë.


Me ndihmën e sistemit VINYLUX gjithmonë mund të krijoni një manikyr mahnitës në çdo kohë!


Shko tek seksioni "Manikyr * Pedikyr"


← Mbrapsht

Kush është VINYLUX për të?